Berit Rolandsdotter

Jag heter Berit Rolandsdotter, det är mig Du möter när Du bestämt Dig för att prova livscoaching eller BEMER.

På min resa genom livet har jag lärt mig att alla människor bär på en fantastisk historia och  jag är så lyckligt lottad att jag får ta del av några av dem.

Allting startade när jag var ledig med mitt första barn 1989 och kände att jag inte ville gå tillbaka till mitt tidigare arbete efter den ledigheten. Det var då energimassagen kom in i mitt liv och det kändes så rätt att jag sade upp mig från mitt arbete och startade Smultronställets Friskvård.

Jag har utbildat mig i olika sorters massage, läst tre år Basmedicin på BMC i Uppsala motsvarande 80 poäng, gått kurser med Bioforce, HelhetsHälsa och Holistic då den naturliga vägen till läkning alltid intresserat mig. I den läkningen har BEMER blivit ett fantastiskt verktyg.
Nu arbetar jag inte med massage längre men tipsar gärna om någon kunnig kollega.

Min dröm är att skolmedicin och naturmedicin ska gå hand i hand för att hjälpa människor och djur istället för att motarbeta varandra.

När jag utbildade mig till livscoach var det en viktig pusselbit att lägga till i mitt pussel! Att hjälpa människor  packa upp sin egen verktygslåda och börja använda sina verktyg i livet är en otrolig glädje och utmaning.

Tillsammans kan vi uträtta stora saker!

Viktigast är att försöka tänka positivt och hitta ljusglimtarna i tillvaron!